Strategies of (In)Visibility Draft Time Schedule:

Thursday 3 February 2005

2.00pm	Registration and Coffee	
2.30-3pm	Jean-Paul Martinon	30mins.
3-3.30pm	Roberto Pinto	30mins.
3.30-4pm	Gao Minglu	30mins.
4-4.30pm	Respondent to Roberto Pinto: Sophie Hope	15mins.
	Respondent to Gao Minglu: Claire Pritchard	15mins.
4.30-5.30pm	Discussion, Chair: Heidi Reitmeier	60mins.
5.30-6pm	Tea	
6-7pm	Mujeres Creando	60mins.
7-7.30pm	Respondent to Mujeres Creando: Louise Chambers	30mins.
7.30-8.30pm	Discussion, Chair: Sue Malvern	60mins.
8.30-10pm	Reception	

Friday 4 February 2005

9.30-10am	Coffee		
10-10.30am 10.30-11am 11-11.30am	Minerva Cuevas Suzana Milevska, Respondent to Suzana Milevska: Nicole Hewitt Respondent to Minerva Cuevas: Simon Harvey	30mins. 30mins. 15mins. 15mins.	
11.30-12.15pm Discussion, Chair: Jean-Paul Martinon 45mins.			
12.15-1pm	Lunch		
1-1.30pm 1.30-2pm 2-2.30pm	Martin Conrads Marion Hamm Respondent to Martin Conrads: Peter Mörtenböck Respondent to Marion Hamm: Helge Mooshammer	30mins. 30mins. 15mins. 15mins.	
2.30-3.15pm	Discussion, Chair: Ilze Black	45mins.	
3.15-4pm	Tea		
4-4.30pm 4.30-5pm 5-5.30pm	Susan Kelly Celia Jameson Respondent to Susan Kelly: Ros Gray Respondent to Celia Jameson: Ola Stahl	30mins. 30mins. 15mins. 15mins.	
5.30-6.15pm	Discussion, Chair: Anna Harding	45mins.	